Ota pääs hanurista!

On satanut jo viikon vettä, kylmä vihmonu luita ulos mentyä. Piti peitellä kasvimaat harsolla, ite vois istua saunassa jo aamusta. Kesän piti tulla! Mä tiputin jo helteisenä päivänä talven turkin järveen vaikka vilutti. Mä laskin perhosia ja kimalaisia, nekin meni kai johonkin sisälle, mesibaariin. Kaikki kyllä vihertää sulosesti, lupailee kesää, mut joku pani jalan jarrulle, ainaki täällä pohjosemmassa.

Mun fiilikset menee paljon sään mukaan. Kun tihuttaa tai vettä sataa kaatamalla, mun nahkoissakin joku itkee, parkuu välillä kovaa. Ei se kuuntele vaikka mä yritän keksiä sille tekemistä. Se ois valmis vaikka tykin kuulaks, kunhan se ammuttais pilvien yläpuolelle, sinne missä aurinko paistaa aina. Ei tarviis istua koneessa maski päässä, eikä kenenkään ois tökittävä tikuilla nenään. Suora lento lämpimään, uis sit vaikka kosteemmissa pilvissä.

Jotkut päivät on just näitä. Oot kärpästeipissä kiinni katossa, ei liiku ku yks jalka. Pöly leijailee lattialle, ei huvita mikään, mut vois syödä kokoaika. 

Sillon ku odottaminen ei houkuta, mä etin laatikosta vanhoja kuvia. Jos niissä ois jotain tolkkua. Sit mä vaan koitan könkätä puujaloilla etiäpäin, kurotella huomisen puolelle, oisko siel jo enemmän valoa. Pitää hinkata omia ajatuksia, niinku Aladinin taikalamppua. Jos ei mitään saakkaan niin aina voi kuvitella! Paa silmät kii ja mee ihan minne haluat! 

Sit kun se aamu tulee että maailmas on taas jotain järkee ja lämpööki, mee hyvä ihminen sinne ulos, tankkaa sitä hyvää talteen, ihan kunnolla! Mee keinumaan, ota sumpit rappusille, nuuhki kukkia ja seuraa sudenkorentoja. Kato miten linnut nappaa itikoita poikasille viemisiks. Silitä vastaan tulevaa koiraa. Kahlaa järveen ja sukella. Osta jätski ja heitä kengät pois jaloista. Kutu kakarat kainaloon, kutita niitä, naura oikein kunnolla. 

Väännä spotifaista parhaat tanssibiisit ilmoille ja joraa tosissas. Muista juua vettä ja käydä vessassa. Sit otat sen pääs hanuristas ja hoksaat että kaikkee tota sä voit tehä yhtä hyvin sateellaki. Eiks ookin heti valosampaa?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s