Perusjätkä

Ei perse. Just kun ajattelin, että kaikki sujuu, selvis, että Maukalla on jotain 30000 euroo ulosotossa. Se on ihan nalkissa rahapeleihin. Käy se kaupungissa sellasessa ryhmässä, missä saa apua, mut ne velat roikkuu sen perässä ties vaikka hautaan, kun ei sillä oo rahaa niitä lyhentää.  Ja jotain se pelaa vieläkin yöllä, vaikka väittää käyvänsä vaan vessassa tai juomassa, oon mä nähny.

Mua ottaa niin päähän. Voiko tommoseen luottaa? Mitä jos se vaan jatkaa? Käy yks päivä mun tilin vetämässä nollille.

Se on musta ihan yks ja sama, mikä riippuvuus ihmistä riivaa. On se sit viina, rahapelit, sokeri, tai vaikka naiminen. Se on niinku päässä ei loistais ku yks hehkulamppu, ja tyyppi pörrää yöperhosena sen ympärillä. Se on siinä ehkä kaikkein paskin homma, että jos sä sitä autat, upotat sen vaan syvemmälle. Se ei sieltä koskaan nouse, jos sille sinne aina köyttä heitetään. Se koittaa kuiville vasta, kun tajuaa, että nyt lähti viimenenki narunpätkä, tästä voi painua pinnan alle, pohjaan asti. Ja ei ne kaikki tajua sittenkään, onhan niitä hautuumaalla soma rivi.

Mä haluun lapsia, ei niitä voi tuommosen kanssa tehä. En mä ala yksin maksaa vaippoja ja vaunuja, hoitamaan lasta, ja vahtimaan ukkoa. Niin hyvännäkönen häiskä se ois ollu, söpöt geenit antanu kiertoon. Mut en ota riskii, että periytyy toi riippuvuuskin.

Ei sit mietitty lasta, ei lähetty etelään, eikä ostettu mökkiä. Ei vaihettu rämärelluu ees uuempaan autoon. Kolikkokaan sillä ei pysyny taskun pohjalla tallessa. Lähti Maukka vaihtoon, tilauksessa joku perusjätkä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s