Hössötystä

Töissä tehtiin uudelleen järjestelyjä, eli oikeesti osa väestä pantiin pihalle. Sen takia hommia on nyt yhdistelty. Ne jotka on saanu jäädä, tekee enemmän töitä ku ikinä, samalla palkalla. Mun on pitäny opetella uusia reittejä, että vien postia oikeaan paikkaan. Ennen mä annoin kuoret tyypille, joka ei enää oo töissä. Nyt ei huvita enää pikkujoulutkaan, niitä kivoja ihmisiä ei enää oo sinne tulossa. Tosi törkeetä antaa potkuja perheellisille ihmisille joulun alla. 

On ollu hössötystä lapsenki asioissa. Mirva ilmotti, että haluaa mennä jouluksi isälleen, vaikka olis ollu mun vuoro. Kyllä mä tiiän, että se oottaa enemmän niitä lahjoja, herkkuja ja huomioo, mitä se isällään saa. En mä raaskinu kieltää sitä, mutta myönnän itkeneeni sängyssä illalla. Mitä mä voin sille antaa? Mirva ei oo mulle ees kertonu lahjatoiveita, kun tietää, että isäsä ne paremmin toteuttaa. Kyl mä sille alkkareita, sukkia ja karkkia saan ostettua. 

Joo, ja tiskiä on altaissa, komposti viemättä, se jo haisee. Paperikassi on täynnä mainoksia. Ei niitä kannata selata, tulee vaan paha mieli. Posti on kasattu mikron kulmalle jo usealta päivältä. Jospa kerkeäis ne huomenna aamukahvilla lärätä läpi, laskujahan siinä kuitenkin on. Täytyy soittaa niihin jatkoaikaa. Pitää vissiin netflixi lopettaa.

Nyt on pakko lämmittää eilinen nakkisoppa. Ja kahvia, sitä on tiputettava ees yks kuppi, sokeria ja maitoa onneks on. Pakastimessa on leipää ja pullaa, joku jauheliha ja ranskalaisiakin pussi. Jos tekis huomenna ison makaroonilaatikon, siitä syötäis melkein aatonaattoon asti. Sit satsais aattoon, kyl jouluks pitäis saada ees pieni kinkkurulla ja porkkanalaatikko, vähän suklaata ja halpa punkkupullo. Menis sit pyhät telkkua katellessa yksinkin. Jollei satu niin hyvin, että yks pukki eksyy munkin ovelle. Vähän meidän vahtimestari semmosta meni vihjaileen. Vois panna pitkästä aikaa, hösseliks.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s